Avaa pdf

Kevät-kesä 2019

 

Kesäkauden 2019 väriteemoissa on valinnanvaraa! Maailmaa lähestytään hiljaisuuden ja mietiskelyn kautta, mutta ei pelätä tarttua ongelmiin ja etsiä aktiivisesti ratkaisuja niihin. Toisaalla ollaan pään sisällä virtuaalitodellisuudessa, toisaalla kaduilla osoittamassa mieltä hyvien asioiden puolesta. Maaseudulta etsitään uudenlaista elämäntyyliä, joka hyödyntää kaikkea nykyajan tietotaitoa ja ympäristöosaamista. Käsillä tekemisen materiaalit, kuten savi, muta ja terrakotta nousevat esiin. Sävyt voivat olla viipyilevän verhottuja tai äänekkään hulluttelevia. Unohtamatta kuuman kaupunkikesän kiihkoa ja nautinnonetsintää!

 

DESIRABLE ACEDIA
Ikävystyminen ja laiskuus eivät ole enää syntiä vaan tavoiteltavaa positiivista tyhjyyttä ja arjen mindfulnessharjoitusta. Muotoilussa palataan juurille konstailemattomaan ja arkipäiväiseen yksinkertaisuuteen, jossa on originaalirumuutta ja kömpelyyttä. Teknologia mahdollistaa uudenlaisen maanläheisen elämäntyylin, eikä vaadi käyttäjänsä jatkuvaa huomiota. Harmoninen ja sointuisa ryhmä, jossa ajattomat sävyt rytmittyvät pehmeän harmaan ja valkoisen kanssa. Korkki tuo kokonaisuuteen kodikasta materian tuntua.

EXPONENTIAL AGE
Maailman kompleksisuus ja monimutkaiset haasteet vaativat eri alojen yhteistyötä. Kaaoksessa keskitytään sellaiseen, mikä voisi olla mahdollista ja pyritään parantamaan maailmaa asia kerrallaan. Kokeellisuus, tieteen ja taiteen yhdistäminen sekä bio-osaaminen avaavat uusia näkökulmia todellisuuteen. Kokonaisuutena ryhmä on särmikäs ja kantaaottava. Materiaaliset ja luonnolliset sävyt kulkevat yhdessä syvän petroolin ja neonia huokuvan oranssin kanssa.

HEADSCAPE
Oma mieli on media! Lisätyn todellisuuden, keinoluonnon ja optisen teknologian avulla haetaan virtuaalielämyksiä jokapäiväiseen elämään. Uudenlaisten implanttien avulla pystytään jopa ”kuulemaan” värejä. Ryhmän sävyissä on epätodellista kangastusten värinää. Alitajuntaiset sinisävyt kohtaavat peilimäisen kirkkaan metallin.

MINISTRY OF HAPPINESS
Ihmiskeskeinen lähestyminen, hyvinvointi ja onnellisuus halutaan agendalle virallisella tasolla. Valinnoilla pyritään asioiden ytimeen, erilaisuuden ja moninaisuuden sietämiseen ja hyvän elämän edistämiseen kaikille. Ryhmä on hyväntuulinen ja leikkisä, mutta ei naiivi.
Sävyt ovat luonnollisen onnellisia ja puhtaita.

ICfin | Arkisto

Arkistossa koosteet aikaisempien kausien ICfin värikartoista

Suomen Intercolor ICfin ry
Jätkäsaarenkuja 13 B 50
00220 Helsinki, Finland

e-mail: info(at)icfin.com
mobile: +358 (0)44 530 0015